آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۲۱۱
با همکاری ستاد ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی رقم خورد؛

دانش‌بنیان| بهینه‌سازی فرآیندهای ساخت و تولید در صنعت ماشین‌سازی

شرکتی دانش‌بنیان به‌منظور ارتقاء بهره‌وری و کاهش زمان‌های توقف در فرآیندهای تولید، یک مدل بهینه تخصیص فرآیندی چند معیاره طراحی کرده است که می‌تواند به کاهش هزینه‌ها و افزایش ظرفیت تولید در صنعت ماشین‌سازی منجر شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، «شرکت طراحی مهندسی دانش‌بنیان سنتام»، موفق به طراحی و پیاده‌سازی مدل فرآیندی چند معیاره و چند متغیره تکرارپذیر با همکاری ستاد ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی و انجمن ماشین‌سازان صنایع پلیمری، شده است. هدف از این پروژه، افزایش بهره‌وری در فرآیندهای ساخت و تولید و بهینه‌سازی تخصیص منابع در این شرکت سازنده ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی آزمایشگاهی است.

این مدل با بهره‌گیری از دانش متخصصین صنعتی و دانشگاهی، به تخصیص بهینه قطعات به ماشین‌آلات صنعتی و تنظیم دقیق توالی عملیات می‌پردازد. این امر منجر به برنامه‌ریزی کارآمد، کاهش زمان‌های توقف، افزایش بهره‌برداری از ماشین‌آلات و کاهش اتلاف منابع می‌شود. بر اساس این گزارش، با استفاده از داده‌کاوی، شبیه‌سازی فرآیند و تحلیل سناریوهای ساخت و تولید، نقاط گلوگاهی شناسایی و اصلاح شده و زمان ساخت محصولات به طور چشمگیری کاهش یافته است.

از جمله نتایج کلیدی این طرح می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید، افزایش رضایت مشتریان از طریق تحویل به موقع و کیفیت بالاتر محصولات و ارتقاء توان رقابتی شرکت سنتام در بازار ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی آزمایشگاهی اشاره کرد.

قابلیت تکرار این مدل در سایر شرکت‌های صنعتی، آن را به ابزاری راهبردی در مدیریت عملیات ساخت و تولید تبدیل کرده است. 

به گفته مسئولین شرکت سنتام، اجرای این مدل، نمونه‌ای موفق از بکارگیری دانش نوین و تجربه در حل مسائل عملیاتی صنایع داخلی است و می‌تواند الگویی برای سایر شرکت‌های ماشین‌سازی کشور باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار